Az ápolási tippek világa

Az ápolási tippek világa

A legjobb festékfényezés, optimális műanyagápolás, a belső tér kíméletes kezelése, a felnik és a motor legjobbjai, valamint az autón túlra tekintve a kerékpárok és az e-bike-ok gondos kezelése. Mi amúgy is kiváló termékekkel segítünk. A legjobb ápolási technikák kiválasztása végső soron Önön múlik – de ebben is szívesen támogatjuk Önt a gyakorlatból származó, több éves és évtizedes szakértői tudással a megfelelő alkalmazásokról, sorrendekről és munkafázis-csomagokról, hogy járművét hosszú távon élvezhesse. Üdvözöljük a SONAX ápolási tippek között!

Autóápolás - tippek és trükkök a tisztításhoz és az ápoláshoz

Ápolási tippek; Tisztítás; Karbantartás, Ápolási tippek
Egy tiszta autó nemcsak szép látvány, hanem számos előnnyel is jár. Megmutatjuk, milyen egyszerű kézzel tisztítani az autót.
A jármű gyakran használt felületei különösen ki vannak téve a karcolások okozta sérülés veszélyeinek. Megmutatjuk, hogyan kezelje a karcolásokat saját maga.
Az autófesték ápolása mindannyiunk számára fontos. De hogyan kell professzionálisan csiszolni? Megmutatjuk lépésről lépésre.
Ápolási tippek; Tisztítás; Karbantartás, Ápolási tippek

Műanyag ápolás

Hogyan hosszabbíthatom meg a műanyag alkatrészek tartósságát? Mutatunk 3 egyszerű lépést.
Itt megmutatjuk, hogyan ismerheti fel, hogy üléshuzatai kezelésre szorulnak, és hogyan járjon el lépésről lépésre.
A piszkos autószélvédők jelentős biztonsági kockázatot jelentenek a közúti forgalomban. Szeretné tudni, hogyan tisztítsa üvegfelületeit csíkok nélkül, és hogyan tartsa azokat tartósan karban.
Egy piszkos motortér gyorsan kétségeket ébreszt a tökéletes műszaki állapottal kapcsolatban. Ha tudja, hogyan kell, a motor gyorsan és egyszerűen lemosható.

Merüljön el autója belsejének tisztításában

Ezen az oldalon megmutatjuk, milyen termékekre és eszközökre van szüksége, és milyen lépések szükségesek ahhoz, hogy a belső tér újjá váljon.
A jármű belsejének átfogó tisztítása ideális alapot jelent a festék előkészítéséhez. Itt megtudhatja, hogy mely területeken kell egymás után dolgoznia.
A következő oldalon megmutatjuk, hogy melyik géphez melyik betét a legmegfelelőbb, és miben különböznek a termékek.
A nagy tömítőanyag-összehasonlítás részletes áttekintést nyújt arról, hogy melyik tömítőanyag milyen célra alkalmas.

Kültéri és szabadidős tevékenységek - minden a kerékpárok és lakókocsik tisztításához és ápolásához

Legyen szó munkáról, szabadidőről vagy sportról – a kerékpározás egészséges és szórakoztató. De mennyire könnyű gondoskodni róla?
Az Ön útmutatója második otthona hosszú távú értékének megőrzéséhez, termékekkel, tippekkel és trükkökkel a még pihentetőbb nyaralás érdekében.

Szezonális ápolási tippek

A vöröses szaharai por az autón károsíthatja a fényezést. Annak érdekében, hogy a finom porszemcsék ne karcolják meg a fényezést, amikor eltávolítják őket, van néhány tipp, amit be kell tartani.
Ragyogóan indul az új szezon – itt megtudhatja, hogyan cserélje le a legjobban a gumiabroncsokat, és mire kell figyelnie a kerekek tisztításakor és ápolásakor.
Fagy, jég és hó – a tél sokat követel a járművétől. Hogyan lehet a legjobban megvédeni?
Senki sem akarja, hogy a szilveszteri tűzijáték károkat okozzon az autóján. De mit tehet, ha apró karcolásokat vagy lövésnyomokat lát?

Fedezze fel termékcsaládjainkat