SONAX ápolási tippei otthonra

Az ápolási tippek világa

Üdvözöljük a SONAX ápolási tippek között! Célunk az autók és más járművek kiváló állapotban tartása a legjobb festékfelújítással, műanyagápolással és belső tér kezeléssel. Nem csak az autót tekintve, hanem a kerékpárok és e-bike-ok gondos karbantartásában is segítünk. Kiváló termékeinkkel és évtizedes szakértelmünkkel segítünk abban, hogy Ön a legjobb autóápolási technikákat érhesse el. Segítünk Önnek a megfelelő alkalmazások, sorrendek és munkafázis-csomagok kiválasztásában, hogy hosszú távon élvezhesse járműve csillogó megjelenését.

Autóápolás- Tippek és trükkök otthonra

Egy tiszta autó nem csak esztétikailag vonzó, hanem számos előnnyel is jár. Nálunk megtanulhatja, hogy milyen könnyedén tisztíthatja autóját otthon.
Gyakran elhanyagolják a felniket a járműápolás során. Pedig ragyogó felnik igazán impozánsak. Nálunk megtudhatja 5 gyors lépésben hogyan tisztítsa őket.
Az autófesték ápolása kulcsfontosságú, és mindannyiunk számára fontos. Ha szeretné megtanulni, hogyan lehet professzionálisan csiszolni, ne aggódjon, mert megmutatjuk Önnek lépésről lépésre.
Szeretné meghosszabbítani a műanyag alkatrészek tartósságát? Megmutatunk Önnek 3 egyszerű lépést, amelyek segítségével ezt elérheti.
Az üléshuzatok kezelése idővel elkerülhetetlenné válik. Megmutatjuk Önnek lépésről lépésre, hogyan ismerheti fel, hogy üléshuzatai kezelésre szorulnak, valamint hogyan járjon el a kezelés során.
A piszkos autószélvédők jelentős biztonsági kockázatot jelenthetnek. Mutatjuk, hogyan tisztítsa üvegfelületeit csíkok nélkül, és hogyan tartsa azokat hosszú távon karban.
Egy piszkos motortér gyorsan kétségeket ébreszt a tökéletes műszaki állapottal kapcsolatban. De ne aggódjon, ha megtanulja, hogyan kell, a motor könnyen és gyorsan lemosható.
A jármű gyakran igénybe vett részei sebezhetőek a bosszantó karcolásokkal szemben. Megmutatjuk, hogyan lépjen fel ezekkel a karcolásokkal szemben, és hogyan tegye újra ragyogóvá járművét.

Autója külső-belső tisztítása a SONAX-al

Ezen az oldalon megmutatjuk, milyen termékekre és eszközökre van szüksége, valamint milyen lépéseket kell követnie ahhoz, hogy a jármű belső tere úgy ragyogjon mintha új lenne.
Ezen az oldalon megmutatjuk, milyen termékekre és eszközökre van szüksége, valamint milyen lépéseket kell követnie ahhoz, hogy járműve külseje úgy ragyogjon mintha új lenne.
A következő oldalon megmutatjuk, hogy melyik géphez melyik betét a legmegfelelőbb, és miben különböznek a termékeink egymástól.
Mi a különbség a viaszos, a polimer és a kerámia tömítőanyagok között? Segítünk választani, hogy mi Önnek a legmegfelelőbb.

Kültéri és szabadidős tevékenységek - kerékpár és lakóautó ápolás

Legyen szó munkáról, szabadidőről vagy sportról – a kerékpározás egészséges és szórakoztató. De mennyire könnyű gondoskodni kerékpárunkról?
Őrizze meg második otthonának legjobb állapotát. Segítünk Önnek termékekkel, tippekkel és trükkökkel a még pihentetőbb nyaralás érdekében.

Szezonális ápolási tippek

A vöröses szaharai por komoly kárt okozhat az autó fényezésében. Mutatjuk hogyan akadályozza meg a fényezés sérülését tisztításkor.
Új szezon, új gumik. Megmutatjuk Önnek hogyan cserélje, tisztítsa és varázsolja újjá gumiabroncsait.
A téli fagy, jég és hó sokat követelhet járművétől. Megmutatjuk hogyan védje meg.
Senki sem akarja, hogy a szilveszteri tűzijáték károkat okozzon az autóján. De mit tehet, ha apró karcolásokat vagy sérüléseket talál autóján?

Fedezze fel termékcsaládjainkat