KEMPINGEZÉS - TISZTÍTÁS, GONDOZÁS ÉS HOSSZÚ TÁÁVÚ ÉRTÉKMEGŐRZÉS

KEMPINGEZÉS - TISZTÍTÁS, GONDOZÁS ÉS HOSSZÚ TÁÁVÚ ÉRTÉKMEGŐRZÉS

Legyen szó egy spontán rövid kirándulásról a legközelebbi tóhoz vagy egy hosszabb utazásról Európa országain keresztül – mindenki biztonságosan és nyugodtan szeretne megérkezni a nyaralási célállomásra a lakókocsival. A lakóautó belső és külső tisztasága szintén fontos szerepet játszik. Ebben az ápolási tippben mindent megtudhat a mobilháza fenntartható ápolását és értékmegőrzését szolgáló termékekről, tippekről és trükkökről. Segítünk, hogy stresszmentesen érkezzen meg úti céljához egy tiszta és jól karbantartott lakókocsival. Így teljes mértékben élvezheti a kempingezéssel töltött nyaralását.
Ahhoz, hogy hosszú távon élvezhesse lakóautóját, központi szerepet játszik a szennyeződésmentes külső.
Megmutatjuk a megoldást az esőcsíkok eltávolítására öt egyszerű lépésben.
A tömítés segít megőrizni a lakókocsi értékét. Az ápolási tippben megtudhatja, hogyan kell lezárni a lakókocsit.
Megmutatjuk, hogyan tisztítsa és tartsa karban kerekes otthonát a megfelelő ápolószerekkel.
„Először béreltünk néhány lakóautót, mielőtt vettünk volna egyet. A Sonax törlőkendői a kezdetektől fogva állandó társunk volt. Praktikus, mert lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen megtisztíthassam a vezetőfülke vagy a lakótér legeldugottabb részeit is. Vagy hogy leporoljuk, ha a karaván már egy ideje áll.”

Franziska Grosse - marketing asszisztens a SONAX-nál és szenvedélyes kempingező

Fedezze fel lakókocsi termékeinket

GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések

A lakóautó tisztításához önkiszolgáló mosóhelyeket ajánlunk, amelyek az autók mosásához is rendelkezésre állnak. Általában a lakókocsit csak az ilyen kijelölt mosóhelyeken lehet és szabad tisztítani.
A hagyományos teherautómosók nem alkalmasak lakókocsikhoz, mivel a teherautók általában robusztusabb felépítésűek. Ennek megfelelően a lakókocsi mosása teherautómosóban visszafordíthatatlan károkat okozhat: Az akrilüveg karcolódása, a víz behatol a szellőzőrendszerekbe vagy a kiálló alkatrészek megsérülnek.
Igen, mert a polírozás eltávolítja a felső, általában matt réteget, és a lakóautó új fényében ragyog. Ugyanakkor a polírozásnak tisztító hatása is van, és a lakóautó ismét tisztának és ápoltnak tűnik. Meg kell azonban jegyezni, hogy a polírozószerek másképp reagálnak a GRP-re, mint a festékre. A kifejezetten erre a célra kifejlesztett CARAVAN polírozószer a legalkalmasabb.