2023-as újdonságaink

A SONAX-nál több mint 70 éve fejlesztünk és gyártunk a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő ápoló- és tisztítószereket különböző járművek számára. A 2023-as innovációk fejlesztésébe minden tudásunkat beépítettük, és így olyan termékeket hoztunk létre, amelyek még jobb tulajdonságokat kínálnak Önnek – jobb tömítettséget, jobb tisztítási teljesítményt és könnyebb alkalmazhatóságot. Itt bemutatjuk vállalatunk legújabb trendjeit és innovációit.

XTREME tisztaság

Csúcsteljesítmény egyetlen lépésben: Két új 2 az 1-ben termékkel a SONAX XTREME sorozat nemcsak kiváló minőségű, hanem időtakarékos termékekkel is kiegészül.

Ragyogjon a tetőtől a felnikig

Mossa le gyorsan és egyszerűen az autóját a SONAX új tisztítószereivel. Ápolja a fényezést, és tartósan ragyogóvá varázsolja járművét.

Hatékony a rovarmaradványok ellen

A titkos fegyvere egy nyári esti vezetés után: A SONAX Duo a rovarok ellen! A rovareltávolító speciális kiadása még a makacs foltokat is eltávolítja. A rovarszivacs ideális kiegészítő a kíméletes és karcmentes tisztításhoz.

Friss illatok útközben

A SONAX illatszerekkel minden autóút személyes élménnyé válik. Mostantól praktikus légfrissítőként is kapható a jármű szellőzőnyílásaiba.

Professzionális termékek autógondozással foglalkozó szakemberek számára

A PROFILINE sorozat új termékek széles választékával bővül. Mikroszálas kendők tisztítására szolgáló mosószert is tartalmaz – hogy a jó minőség megmaradjon!

Nyugodt utazás lakóautóval

Nagyobb láthatóság a nyaraláson: A CARAVAN sorozat legújabb terméke alkalmas üveg-, akril- és kijelzőfelületeken való használatra.

A tökéletes kiegészítők a termékekhez

Fedezze fel új tartozékainkat, amelyek támogatják Önt járműve gondozásában. A megfelelő eszközökkel a tisztítószerek alkalmazása nagyon egyszerűvé válik.

Fedezze fel termékcsaládjainkat