PROFILINE Stain Ex Folteltávolító, 1l

SKU: 253300

Szénhidrogén alapú, rendkívül hatékony tisztítószer. Könnyen és gyorsan eltávolítja a ragasztómaradványokat, a festékszóró ragasztót, a festéket, a graffitit, a zsíros és olajos szennyeződéseket, a szilikont, a kátrányt, a bitument és a viaszok túlcsordulását. Maradékok hátrahagyása nélkül szárad. Csak olyan érzéketlen felületeken használható, mint üveg, kő, fém, kerámia, fa, PVC, szövet és kikeményedett festék.

Leírás

Kérjük, vegye figyelembe: Ne használja egyrétegű festékfelületeken, átlátszó bevonat nélkül. Ne használja forró felületeken. Nem alkalmas akril- és plexiüvegre (pl. lakókocsi- és lakóautóablakok). Használat előtt ellenőrizze az anyag kompatibilitását egy nem feltűnő területen.

Termékhasználat

  1. A fóliák és matricák eltávolításához először melegítse fel őket hajszárítóval, majd óvatosan húzza le őket.
  2. Ha szükséges, óvatosan kaparja le a ragasztómaradványokat egy műanyag kártyával vagy puha spatulával, ügyelve arra, hogy ne sértse meg a felületet.
  3. Vigye fel a tisztítószert ecsettel, vagy töltse oldószerálló permetezőbe, és permetezze a tisztítandó felületre. Permetezéskor viseljen az EN140 szabvány szerinti, A típusú vagy annál jobb szűrővel ellátott légzőkészüléket.
  4. Rövid expozíciós idő után törölje le puha ruhával, és szükség esetén ismételje meg a felhordást.