Elnyert díjaink

Könnyű alkalmazás, kiváló tisztítási és ápolási teljesítmény, valamint nagyszerű innovációk – ez a mi személyes állításunk. Mindent megteszünk azért, hogy a SONAX márka prémium járműápolási termékeit ennek az igénynek megfelelően fejlesszük tovább. Annál jobban örülünk, ha intenzív munkánkat az ügyfelek és a piac elismeri. Az első osztályú minősítések, az olvasói szavazásokon elnyert számos díj és a vezető autós magazinok legjobb minősítései önmagukért beszélnek. Ezen a ponton egy nagy köszönet ügyfeleinknek – Önök nélkül mindez nem lenne lehetséges!
„Az erős márkák kijelentéseket tesznek, megadják a tempót és megmozgatják az aktuális eseményeket. Minden egyes díjnak különösen örülünk. Nagy köszönet illeti ügyfeleinket, akik meg vannak győződve a legjobb termékeinkről, és bíznak a SONAX „Made in Germany” értékeiben.”

Manfred Hoffmann - ügyvezető igazgató SONAX

Aktuális díjaink

Az évszázad márkája

A klasszikus autók szerelmesei és rajongói is bíznak a SONAX ápoló termékeiben. Az „auto motor und sport” „Motor Klassik” című klasszikus autós magazinjának igényes olvasói 20 kategóriában szavaztak az olvasói szavazáson az autóápolási termékek márkapreferenciáiról. A SONAX ismét örömmel veszi át a díjat a festék- és krómápolás kategóriában, amelyért a Best Brand Award 2022 (07/2022-es szám) díjat kapta. A díjról interjú készült Manfred Hoffmannal

Legjobb márka 2022 "Auto Motor und Sport"

A SONAX sorozatban 17. alkalommal lett az „auto motor und sport” magazin 2022-es legjobb márkája. Az olvasói felmérés eredménye egyértelmű volt: 58,4 százalékuk meg van győződve arról, hogy a SONAX a legjobb márka az ápolószerek kategóriájában. Ezzel a hagyományos márka jóval a többi gyártó előtt jár (07/2022. szám). A neuburgi székhelyű gyártó örül a díjnak, mert az autós magazin 1,64 millió olvasót ér el, és így fontos információforrás a személyautók teszt- és vezetési beszámolói, az új autók bevezetése, valamint a szabadidő és a motorsport területéről szóló beszámolók témakörében.

Legjobb márka minden osztályban "Auto Bild"

Über besonders viel Zuspruch kann sich der Autopflegespezialist wie in den Vorjahren bei den Lesern von „Auto Bild“ freuen: 59,91 Prozent votierten 2022 für SONAX – damit erreicht SONAX erneut die Auszeichnung als eine der „besten Marken in allen Klassen“ in der Kategorie Autopflege (Ausgabe 16/2022).

Legjobb márka 2022 "Auto Zeitung"

A SONAX termékek meggyőzték az „Auto Zeitung” olvasóit, mint a járművek ápoló termékei. Tizenegy ágazat több mint 14 000 résztvevője választotta ki azokat a márkákat, amelyek minőségét különösen nagyra értékelik és megbíznak bennük. A SONAX ismét örülhetett a Top Brand 2022 arany minősítésnek az ápolószerek terén. A Top Brands 2022 olvasói szavazás teljes eredményeit az „Auto Zeitung” 04/2022-es számában tették közzé.

Legjobb márka 2022 "Motor Klassik"

A klasszikus autók szerelmesei és rajongói is bíznak a SONAX ápoló termékeiben. Az „auto motor und sport” „Motor Klassik” című klasszikus autós magazinjának igényes olvasói 20 kategóriában szavaztak az olvasói szavazáson az autóápolási termékek márkapreferenciáiról. A SONAX ismét örömmel veszi át a díjat a festék- és krómápolás kategóriában, amelyért a Best Brand Award 2022 (07/2022-es szám) díjat kapta.

Legjobb márka ETM Díj 2022 "Werkstatt aktuell"

A SONAX nyolcadik alkalommal egymás után első helyezést ér el a „Werkstatt aktuell” magazin „Legjobb márka 2022” című ETM Award olvasói szavazásán az ápolás és tisztítás kategóriában.

Legjobb márka 2021 „Motorsport Aktuell“

A „Motorsport aktuell” olvasói a SONAX 2021-et két kategóriában is díjazták: 62,3 százalékuk az autóipari kategóriában és 50,9 százalékuk a motorkerékpár kategóriában szavazott arra, hogy a SONAX a legjobb márka az ápolószerek terén. A SONAX jelenleg a nemzetközi motorsport számos élcsapatának partnere, és a legjobb hírnévnek örvend.

"Sport auto" Díj 2021

A „Sport Auto” magazin megkérdezte olvasóit, hogy mely márkákat tartják a legnagyobb becsben a sportautók eredeti felszerelésének és utólagos ellátásának terén. Nagy örömünkre szolgál, hogy az olvasói szavazás eredménye a SONAX-ot a legjobb 2021-es márkának választotta az ápolószerek területén.

Legjobb márka 2021 „Auto Straßenverkehr“

A legjobb ápolószereket a 2021-es családi autóhoz a SONAX márka biztosítja. Erről az „Auto Straßenverkehr” magazin közel 12 000 olvasója szavazott. A legnépszerűbb márkákat összesen 28 kategóriából választották ki. Nagy örömünkre szolgál, hogy a 2021-es év legjobb márkája lettünk az ápolószerek kategóriában (20/2021-es szám). Az „Auto Straßenverkehr” egy olyan magazin, amely autós, technológiai és közlekedési témákról számol be. Kéthetente megjelenő számának fő elemei a mindennapi élethez közeli, az ár-érték arányra összpontosító tesztek.

Legjobb márka 2021 „PROFI Werkstatt Automechanika“

A műhelyek és szakembereik bíznak a SONAX hagyományos márkában. Termékeink különösen meggyőzőek a tisztítás és ápolás kategóriában. A SONAX 2018 óta ismételten elnyerte a Best PROFI Workshop Brand (Legjobb PROFI Műhelymárka) olvasói szavazás díját ebben a kategóriában. A 2021-es díjátadó felmérésben a haszongépjármű-ágazatból összesen 7400 műhelyszakember vett részt, akik 24 kategóriában szavaztak a legjobb műhelymárkákra. A márka imázsát, minőségét és szolgáltatásait értékelték. Az olvasói szavazást a „PROFI Werkstatt” magazin a vezető Automechanika szakvásárral együttműködve végzi.

Díjazott termékeink

Ismerje meg a SONAX márkát mélyebben