XTREME Szélvédőmosó Konc. 1:100, 250ml

pa_mennyiseg: 86
SKU: 271141

Biztonságos láthatóság - másodpercek alatt. Nagy hatékonyságú, friss illatú tisztító koncentrátum a nyári szélvédőmosó rendszerhez. A speciális, rendkívül hatékony felületaktív anyagok biztosítják, hogy a tisztítási sebesség jelentősen javuljon. Az olajból, koromból, szilikonból és egyéb közúti szennyeződésekből, valamint a rovarokból álló vakító rétegek gyorsabban és alaposabban eltávolíthatók. Alkalmas ventilátor fúvókákhoz. Kompatibilis a festékkel, gumival és műanyaggal. Nem okoz feszültség okozta repedéseket és vakfoltokat a fényszóró lencséken. Kiváló minőségű LED és XENON fényszórókhoz és átlátszó műanyag lencsékhez is alkalmas. Glicerinnel és vízkő elleni hatással. Rendkívül gazdaságos: 25 ml 2,5 l tisztítófolyadékot eredményez.

Termékhasználat

  1. Tartsa az üveget függőlegesen.
  2. Csavarja le a kupakot negyed fordulatot.
  3. Nyomja meg a palack alsó részét, hogy az adagolófejbe a kívánt mennyiségű tisztítószer-koncentrátumot töltse (lásd a skálát).
  4. Csavarja le teljesen a kupakot, és adja az adagolófej tartalmát a szélvédőmosó tartályban lévő vízhez. 25 ml elegendő 2,5 liter mosóvízhez.
  5. Nagyobb tartálytartalom esetén növelje az adagot ennek megfelelően.

Videó