XTREME Kárpit & Alcantara® Tisztítószer, 400ml

pa_mennyiseg: 68
SKU: 206300

Alaposan és kíméletesen tisztítja a belső tér összes textíliáját, pl. üléseket, kárpitokat, tetőkárpitokat, szőnyegeket, huzatokat és az érzékeny Alcantara® felületeket. Ugyanakkor a szagtalanító gyorsan és tartósan eltávolítja a kellemetlen szagokat, például a cigarettafüstöt, az állatszagokat, a kiömlött tejet stb. A diszkrét frissesség megmarad. Diszkrét friss illat marad. Nem hagy szennyeződésnyomokat. Eltávolítja még a makacs foltokat is, mint például a csokoládé, jégkrém, kóla, kávé, ketchup stb. és felfrissíti a színeket.

Leírás

Kérjük, vegye figyelembe: A kezelt és a kezeletlen területek közötti szín- és fényerőbeli különbségek elkerülése érdekében a tisztítószert mindig a teljes, összefüggő felületre kell felvinni (pl. teljes ülőfelületre). Védje a fagytól.

Termékhasználat

  1. Porszívózza ki a durva szennyeződéseket.
  2. Használat előtt jól rázza fel a dobozt.
  3. Tesztelje a szövet színtartóságát egy rejtett területen.
  4. A szennyezett felületeket egyenletesen enyhén nedvesítse meg, vigye fel a habot a szennyezett felületekre, és dörzsölje be a SONAX Textil + Bőr ecsettel vagy nedves szivaccsal.
  5. Hagyja hatni 5-10 percig.
  6. A feloldódott szennyeződést tiszta és nedves mikroszálas ruhával vegye fel, közben öblítse le a ruhát tiszta vízzel. Ismételje meg a folyamatot, amíg a ruhán nem látszik több szennyeződés.
  7. Különösen makacs szennyeződések esetén használja többször.

Videó