A kerékpár tökéletes ápolása és karbantartása

Legyen szó munkáról, szabadidőről vagy sportról – a kerékpározás egészséges és szórakoztató. De mennyire egyszerű az Ön számára a gondozása? Tényleg olyan gyakran tisztítja a kerékpárját, mint ahogyan azt gondolja, hogy kellene? A következőkben megmutatjuk, hogyan ápolhatja és karbantarthatja kerékpárját gyorsan és egyszerűen a megfelelő eszközökkel, és hogyan érhet el tartós, értékmegőrző eredményeket.
„Az autóápolás terén szerzett sokéves tapasztalatunk lehetővé tette számunkra, hogy összehangolt és átfogó termékpalettát dolgozzunk ki a kerékpárok számára. A hangsúlyt a maximális tisztítóerő és ápolóhatás elérésére helyeztük, anélkül, hogy az anyagkompatibilitást veszélyeztetnénk.”

Tobias - a SONAX alkalmazástechnikai vezetője

GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések

Igen, mindkét termék kíméletes formulája alkalmas az ilyen típusú felületek kezelésére is.
Kérjük, győződjön meg arról, hogy betartja a vízgazdálkodási törvényt (WHG) és a település vagy város által meghatározott előírásokat. Ezért kérjük, mindig előzetesen tájékozódjon az adott település illetékes hatóságánál.
A mosóaktív összetevők (felületaktív anyagok) teljesen biológiailag lebomlanak.
A BIKE care olaj alkalmas az olyan mozgó alkatrészek karbantartására, mint a fogaskerekek, a váltók, a felfüggesztési villák és a bowdenkábelek. A BIKE láncápoló olajat viszont kifejezetten a lánc kenésére fejlesztették ki.
Az e-kerékpár láncok nagyobb igénybevételnek vannak kitéve. A súrlódási kopás nagyobb, mint a hagyományos kerékpárok láncainál, ezért a spray-nek lényegesen nagyobb tapadási hatást kell biztosítania.

Termékeink a kerékpárápoláshoz