A kerékpár tökéletes ápolása és karbantartása

Legyen szó munkáról, szabadidőről vagy sportról – a kerékpározás egészséges és szórakoztató. De mennyire egyszerű az Ön számára a gondozása? Tényleg olyan gyakran tisztítja a kerékpárját, mint ahogyan azt gondolja, hogy kellene? A következőkben megmutatjuk, hogyan ápolhatja és karbantarthatja kerékpárját gyorsan és egyszerűen a megfelelő eszközökkel, és hogyan érhet el tartós, értékmegőrző eredményeket.
Kerékpárápolás karbantartás és értékmegőrzés, Kerékpárápolás
Kerékpárápolás karbantartás és értékmegőrzés, Kerékpárápolás
„Az autóápolás terén szerzett sokéves tapasztalatunk lehetővé tette számunkra, hogy összehangolt és átfogó termékpalettát dolgozzunk ki a kerékpárok számára. A hangsúlyt a maximális tisztítóerő és ápolóhatás elérésére helyeztük, anélkül, hogy az anyagkompatibilitást veszélyeztetnénk.”

Tobias - a SONAX alkalmazástechnikai vezetője

GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések

Igen, mindkét termék kíméletes formulája alkalmas az ilyen típusú felületek kezelésére is.
Kérjük, győződjön meg arról, hogy betartja a vízgazdálkodási törvényt (WHG) és a település vagy város által meghatározott előírásokat. Ezért kérjük, mindig előzetesen tájékozódjon az adott település illetékes hatóságánál.
A mosóaktív összetevők (felületaktív anyagok) teljesen biológiailag lebomlanak.
A BIKE care olaj alkalmas az olyan mozgó alkatrészek karbantartására, mint a fogaskerekek, a váltók, a felfüggesztési villák és a bowdenkábelek. A BIKE láncápoló olajat viszont kifejezetten a lánc kenésére fejlesztették ki.
Az e-kerékpár láncok nagyobb igénybevételnek vannak kitéve. A súrlódási kopás nagyobb, mint a hagyományos kerékpárok láncainál, ezért a spray-nek lényegesen nagyobb tapadási hatást kell biztosítania.

Termékeink a kerékpárápoláshoz