A tökéletes műanyagápolás járműve számára

A műanyag tisztítása, felfrissítése és tömítése fontos a jármű megjelenése és hosszú élettartama szempontjából. A festetlen autóműanyagok, például a lökhárítók, a díszlécek, a pilótafülke és az autóban lévő egyéb műanyag felületek állandóan ki vannak téve a környezeti hatásoknak. Ennek következtében idővel kifakulnak, zsírosnak és kopottnak tűnnek, vagy legrosszabb esetben repedések keletkeznek, amelyek helyrehozhatatlanul károsítják az anyagot. Ezt rendszeres ápolással ellensúlyozhatja. Az eredmény: a színek felfrissülnek, az anyag visszanyeri eredeti tapintását, és a környezeti hatásokkal szembeni ellenálló képesség megnő. Itt megmutatjuk, hogyan ápolja járműve műanyag részeit kívül-belül, milyen termékekre van ehhez szüksége, és elárulunk fontos szakmai tippeket, amelyek még könnyebbé teszik a munkáját.
Itt megmutatjuk, mire kell figyelnie a belső tér műanyag alkatrészeinek ápolásakor.

GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések

Ügyeljen arra, hogy a terméket mindig teljes, összefüggő területre (pl. oldalsó ajtó belső panele) vigye fel, és csak ezután folytassa a következő területre.
A kézfertőtlenítő szerek kézhigiéniai célokra ajánlottak, nem a jármű belsejében lévő anyagok tisztítására. Károsíthatják az érzékeny felületeket, mattodást, elszíneződést vagy törékenységet okozhatnak.
Nem. Ehhez az üvegtisztítónkat ajánljuk. Enyhén nedvesítsen meg egy kárpithoz és bőrköz alkalmas mikroszálas kendőt, és ne fújja közvetlenül a kijelzőre. A karcolások elkerülése érdekében – nyomás nélkül dolgozzon. Ezután óvatosan törölje át a ruhának egy száraz részével. Kérjük, mindig kövesse a gyártó ápolási utasításait.
A motortér védelméhez a XTREME Plastic Detailert permetezze közvetlenül és egyenletesen a tiszta motortérben lévő műanyag alkatrészekre. A műanyag felületeken lévő vízmaradványok nem akadályozzák ezt.
A tisztító radír a megoldás: nedvesítse meg egy kicsit a radírt. Ezután „törölje” át a lakkmaradványokat. Ezek megelőzése érdekében kezeljen minden műanyag alkatrészt NanoPro Műanyagápolóval a polírozás előtt – a műanyag felfrissül, és a lakk nem ragad rá!

Termékeink a műanyagápoláshoz