A tökéletes műanyagápolás járműve számára

A műanyag tisztítása, felfrissítése és tömítése fontos a jármű megjelenése és hosszú élettartama szempontjából. A festetlen autóműanyagok, például a lökhárítók, a díszlécek, a pilótafülke és az autóban lévő egyéb műanyag felületek állandóan ki vannak téve a környezeti hatásoknak. Ennek következtében idővel kifakulnak, zsírosnak és kopottnak tűnnek, vagy legrosszabb esetben repedések keletkeznek, amelyek helyrehozhatatlanul károsítják az anyagot. Ezt rendszeres ápolással ellensúlyozhatja. Az eredmény: a színek felfrissülnek, az anyag visszanyeri eredeti tapintását, és a környezeti hatásokkal szembeni ellenálló képesség megnő. Itt megmutatjuk, hogyan ápolja járműve műanyag részeit kívül-belül, milyen termékekre van ehhez szüksége, és elárulunk fontos szakmai tippeket, amelyek még könnyebbé teszik a munkáját.
Autóápolás alapjai Műanyagápolás;, Műanyagápolás
Itt megmutatjuk, mire kell figyelnie a belső tér műanyag alkatrészeinek ápolásakor.

GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések

Ügyeljen arra, hogy a terméket mindig teljes, összefüggő területekre (pl. oldalsó ajtó) vigye fel, és csak ezután folytassa a következő területre.
A kézfertőtlenítő szerek kézhigiéniai célokra ajánlottak, nem a jármű belsejében lévő anyagok tisztítására. Károsíthatják az érzékeny felületeket, mattodást, elszíneződést vagy törékenységet okozhatnak.
Nem. Ehhez a SONAX ablaktisztítót ajánljuk. Enyhén nedvesítsen meg egy magas bolyhos SONAX mikroszálas kendőt kárpitozáshoz + bőrhöz, és ne fújja közvetlenül a kijelzőre. A karcolások elkerülése érdekében – nyomás nélkül dolgozzon. Ezután óvatosan törölje át a ruhának egy száraz részével. Kérjük, mindig kövesse a gyártó ápolási utasításait.
A motortér konzerválásához a SONAX XTREME Plastic Detailer közvetlenül és egyenletesen a tiszta motortérben lévő műanyag alkatrészekre permetezhető. A műanyag felületeken lévő vízmaradványok nem zavarják ezt.
A SONAX piszokradír itt a varázsszó: nedvesítse meg egy kicsit a radírt. Ezután „törölje” a lakkmaradványokat. A lakkmaradványok megelőzése érdekében kezeljen minden műanyag alkatrészt SONAX Plastic Gel-lel a polírozás előtt – a műanyag felfrissül, és a lakk eleve nem ragad!

Termékeink a műanyagápoláshoz