Új csillogás a belső térbe

Az ujjlenyomatok, a por és a kézi kopás a jármű belsejében található műanyag felületek legnagyobb ellenségei. Ezenkívül az anyagot nyáron a hőség és a közvetlen napsugárzás tovább terheli. A műanyag védőrétege fokozatosan lehámlik, a felület fényes lesz, veszít a színéből, és legrosszabb esetben feszültség okozta repedések alakulnak ki. Itt talál egy lépésről-lépésre történő útmutatót a belső térben található műanyag alkatrészek ápolásához, áttekintést a szükséges termékekről és néhány hasznos tippet, amelyek megkönnyítik az ápolást.

Útmutató lépésről lépésre

1. lépés: Előkészítés

  • Ügyeljen arra, hogy a kezelendő felület ne legyen túl forró.
  • Ideális esetben parkoljon árnyékban, és hagyja, hogy a belső tér rövid időre lehűljön.

2. lépés: A tisztító,- és ápolószer felvitele

3. lépés: Újrafényezés

  • Ha szükséges, tiszta mikroszálas ruhával fényezze újra.
  • Teljesen távolítsa el a maradékot a szomszédos anyagokról.

Kerülje a háztartási tisztítószereket minden áron

Tartózkodjon a háztartási tisztítószerek használatától. Agresszív formuláik gyakran erősen lúgosak vagy erősen savasak. Ez megtámadja az anyagot, és helyrehozhatatlan károkat okozhat. A legrosszabb esetben a műanyag annyira törékennyé válik, hogy megreped és eltörik. Mindig speciális járműtisztító és – ápoló termékeket használjon. Ezek a termékek különösen alkalmasak a járművekben használt műanyagokhoz.

A videóban további hasznos tippeket adunk a termék használatához

Termékeink a kültéri műanyagok ápolásához

Tudta-e?

A SONAX karceltávolítóval gyorsan és hatékonyan eltávolíthatók a sima/fényes műanyag, akril- és plexiüveg, például lakókocsik vagy kabriók hátsó ablakainak könnyű karcolásai. Használható polírozóvászonnal vagy polírozó géppel.

Itt további információkat talál a műanyag ápolásáról

A tisztaság és a higiénia a háztartásban fontosabb, mint valaha. De hogyan is működik ez pontosan az autóban?