Biztosítson nagyobb tisztaságot az autóban

Az otthoni tisztaság és higiénia fontosabb, mint valaha. Véleményünk szerint azonban az autóápolási termékek nem nyújtanak megbízható védelmet a vírusokkal vagy más kórokozókkal szemben. A SONAX termékeket úgy tervezték, hogy kíméletes, ugyanakkor alapos tisztítást és ezáltal tisztaságot – de nem fertőtlenítést – biztosítsanak az autó belsejében. A fertőzések elleni védekezés általános szabályai, mint például a másoktól való távolságtartás és az alapos kézhigiénia, ezért a legfontosabbak. Ahogy az autóápolás előtti és utáni elengedhetetlen alapos kézhigiénia, úgy a felületek tisztítása (a háztartásban és az autóban egyaránt) is hozzájárul az általános egészségvédelemhez. Fontos hangsúlyozni, hogy az általános vírusvédelemre szolgáló óvintézkedések, amelyeket a szakemberek és az egészségügyi szervezetek javasolnak, az elsődlegesek. A rendszeres szellőztetés, a fertőzött személyekkel való közvetlen érintkezés kerülése és a zsúfolt helyeken való tartózkodás minimalizálása kulcsfontosságú a megfelelő védelem érdekében. Bár az autóápolási termékek fontosak az autó belsejének tisztán tartásában, az egészségvédelemre vonatkozó alapvető óvintézkedések betartása nélkülözhetetlen, hogy megakadályozzuk a fertőzések terjedését és biztosítsuk saját és mások biztonságát.

Megfelelő tisztítás mindössze 6 lépésben

Alapos tisztítás

Speciális tisztító- és ápolószerek

A megfelelő kiegészítők

Kézfertőtlenítőszert csak a kezekhez használjon

  • A kézfertőtlenítő szerek kézhigiéniára ajánlottak, nem pedig a jármű belsejében lévő anyagok tisztítására.
  • Ezek károsíthatják az érzékeny felületeket, mattodást, foltokat vagy törékenységet okozhatnak.

Ne hagyjon ki semmilyen felületet

  • Tisztítson meg minden olyan felületet, amelyet kézzel érintenek
  • Ülésfelületek, kartámaszok, kormánykerék és a teljes műszerfal
  • Váltógomb, minden fogantyú, a belső tükör, a csomagtérnyitó, a motorháztető első kioldókarja, az üzemanyagbetöltő kupak és retesz.

Szánjon rá időt

  • Hagyja, hogy a tisztítószer bedolgozzon. Az XTREME Autó Beltéri Tisztítószer esetében kb. 1 perc áztatási időt ajánlunk.
  • A tisztítószereknek nem szabad tartósan a felületeken maradniuk, hogy ne támadják meg azokat.

A videóban további hasznos tippeket adunk a termék használatához

Termékeink a kültéri műanyagok ápolásához

Itt további segítséget talál az alapos belső takarításhoz