PROFILINE Kerámia Bevonat CC Evo Készlet, 235ml

SKU: 237941

Teljes készlet a lakkok kerámia hosszú távú tömítéséhez. A CC Evo bevonatú lakk olyan új tulajdonságokkal rendelkezik, mint a jelentősen javuló hidrofóbia (a víz gyöngyözése, lepergése), a fokozott vegyszerállóság és a jobb UV-ellenállás. A bevonat így véd a káros biológiai hatásoktól, mint például a rovaroktól, madárürüléktől és a fák gyantafoltjaitól. A kerámiabevonat nagyon fontos funkciója a lakknak az újbóli szennyeződés elleni védelem és bizonyos öntisztító hatás. Végül pedig az a vizuálisan tökéletes benyomás, amelyet egy színmély, magasfényű lakk hagy maga után a professzionális bevonat után.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Leírás

A lakk polírozása után a PREPARE-t egy mikroszálas kendőre fújjuk alaptisztítószerként, a lakkot áttöröljük vele, és előkészítjük a bevonatoláshoz. A CC Evo ezután két lépésben kerül alkalmazásra.
Az első tömítési lépésben a BASECOAT Evo-t vékonyan fel kell vinni a részleges felületekre egy felhordó szivaccsal. Rövid lepergési idő után a felesleges terméket mikroszálas kendővel ultrafinoman letöröljük, majd egy új részleges felületet kezelünk.
1 óra várakozási idő után a GLOSSCOAT Evo-t egy második lépésben vékonyan, egy új applikátorszivaccsal kell felvinni. A kikapcsolási időnek néhány perc és legfeljebb 10 perc között kell lennie. Ezután a felesleges terméket egy ultrafinom mikroszálas kendővel eltávolítjuk. Ha a termék a nagyméretű járműveken a szivacsban kezd megkeményedni, új felhordószivacsot kell használni. A teljesen kezelt járműnek legalább 4 órán át szárazon kell állnia, és ez idő alatt nem szabad átnedvesednie. Ideális esetben a járművet éjszakára egy szobában kell hagyni. A jármű első mosását legkorábban 1 hét múlva kell elvégezni.

MIÉRT VAN ÉRTELME ÉS MIÉRT SZÜKSÉGES A JÁRMŰVET A BEVONAT UTÁN IS ÁPOLNI?
A védőbevonat ellenére a bevonattal ellátott jármű továbbra is ki van téve olyan környezeti hatásoknak, mint a rovarkár, a kátrány, a rozsdafilm vagy a fa nedve, amelyek megpróbálnak megtelepedni a fényezésen. Nem minden járműfelületet érint ugyanúgy, ezért érdemes már a kezdetektől fogva bizonyos időközönként ápolószereket használni.

HOGYAN ÉS MILYEN TERMÉKEKKEL ÁPOLJAM A LEZÁRT JÁRMŰVET?
A szokásos járműmosást ideális esetben kézzel kell elvégezni a PROFILINE Reload samponnal. Alternatívaként a pH-semleges fényű sampon vagy a PROFILINE Actifoam habos mosáshoz alkalmas. Ez utóbbi használata esetén ajánlott minden harmadik mosás után a PROFILINE Spray+Seal vagy hathavonta a PROFILINE Polymernetshield használata, hogy a gyöngyözés a legmagasabb szinten maradjon.

MIT TEGYEK A RENDKÍVÜL MAKACS SZENNYEZŐDÉSEK ELLEN?
A rendkívül makacs szennyeződések esetén léteznek speciális tisztítószerek, mint például a fahamueltávolító vagy a kátrányeltávolító. Fontos, hogy a lehető legkevesebb mechanikai dörzsölést végezze, amikor a meglazult szennyeződésmaradványokat polírozóvászonnal eltávolítja. A (lúgos) rovareltávolítók használata különösen nagy igénybevételnek teszi ki a bevonatot a jármű elején, így a használat gyakoriságától függően ezeken a területeken utólagos tömítésre lehet szükség. Mit nem szabad semmiképpen sem tennem? A bevonat felhordása után a járművet nem szabad fényezni, és nem szabad erősen lúgos tisztítószerekkel érintkezni, mint például az autómosókban előmosásra használtak. Ez a kerámia rétegek gyorsabb lebomlásához vezet.

MI AZ A KERÁMIA TÖMÍTÉS?
A bevonat a tömítés egy speciális formája, és egy szilárdan tapadó zárt réteg felhordását jelenti egy felületre. Ha a bevonat szilíciumtartalmú vegyületek vázán alapul, akkor kerámia tömítőanyagnak nevezik. A viaszokkal ellentétben a bevonat aktívan kötődik a festékhez, ezért sokkal tartósabb. Teljesen kikeményedve úgy viselkedik, mint egy második átlátszó réteg.

HOL TAPASZTALHATÓAK AZ ELŐNYÖK?
A CC Evo bevonatú lakk olyan új tulajdonságokkal rendelkezik, mint a jelentősen javuló hidrofóbia (a víz gyöngyözése, lepergése), a fokozott vegyszerállóság és a jobb UV-ellenállás. A bevonat így védelmet nyújt a káros biológiai hatások, például a rovaroktól származó szennyeződések, madárürülék és a fák gyantafoltjai ellen. A kerámiabevonat nagyon fontos funkciója a lakknak az újbóli szennyeződés elleni védelem és bizonyos öntisztító hatás. Végül pedig az a vizuálisan tökéletes benyomás, amelyet egy színmély, magasfényű lakk hagy maga után a professzionális bevonat után.

Széria
Bevonat
Tartósság és mosóállóság
Festékvédelem
Simaság
Fólia kompatibilitás
Elegendő
Kiszerelés
Kerámia Bevonat CC Evo
PROFILINE

Kerámia tömítés (3 réteg)

12 - 36 hónap vagy > 50 mosás

6

4

Nem alkalmas sötét, matt fóliákhoz.

1 autóra

235 ml

Tovább a termékre
Kerámia Bevonat CC36
PROFILINE

Kerámia tömítés (2 réteg)

12 - 36 hónap vagy 50 mosás

6

3

Minden fólia típushoz alkalmas.

1 autóra

235 ml

Tovább a termékre
Hybridbevonat CC One
PROFILINE

Hibrid tömítés (2 réteg)

9 - 15 hónap vagy 30 - 40 mosás

5

5

Nem alkalmas sötét, matt fóliákhoz.

2 autóra

50 ml

Tovább a termékre
Kerámia Szórásos Bevonat
PROFILINE

Polimer tömítés

4 hónap vagy 18 mosás

3

4

Csak fényes fóliákhoz.

kb. 100 autóra

5 l

Tovább a termékre
Polymer Net Shield
PROFILINE

Polimer tömítés

6 hónap vagy vagy 26 mosás

3

3

Nem alkalmas sötét, matt fóliákhoz.

3-4 autóra

340 ml

Tovább a termékre
Gyors Wax
PROFILINE

Viasz tömítés

3 hónap vagy 12 mosás

2

6

Nem alkalmas.

10-13 autóra

1 l

Tovább a termékre
Védő & Tömítő
PROFILINE

Nedves tömítés

2 hónap vagy 6-8 mosás

1

3

Alkalmas fényes és matt fóliákhoz.

kb. 50 autóra

5 l

Tovább a termékre

Videó