PROFILINE Hybridbevonat CC One, 50ml

Volume: 50 ml
SKU: 267000

Egylépéses, hosszú távú tömítőanyag magas kényelmi faktorral. Akár 15 hónapig védi a festéket. Egyszerű és gyors alkalmazás: Felhordani, letörölni, kész! A lakknak intenzív színmélységet és szennyeződéstaszító, puha viaszos felületet kölcsönöz. 4 darabos szivacskészlet 2 alkalmazáshoz.

Leírás

Tipp: Minden festék kissé eltérően viselkedik. Ezért először végezzen előzetes vizsgálatot egy kis területen, hogy lássa, mennyire reaktív a bevonat. Kezeljen egy 30 x 30 cm-es kis területet, és 2 perc elteltével törölje le a sarkot. Ha ez nagyon könnyű, várjon még egy percet, és törölje le a másik sarkot. Ezután várjon még egy percet, amíg a törlés kemény lesz, ami azt jelenti, hogy megtalálta a bevonat leghosszabb expozíciós idejét. Ha a bevonat túl sokáig marad rajta, akkor a letörléskor problémákat okozhat, valamint csíkokat és felhőket.

Termékhasználat

  1. A járműnek karcmentesnek és teljesen tisztának kell lennie a lezárás előtt. Ha szükséges, kézzel vagy jobb polírozó géppel polírozza hologrammentes fényűre, kizárólag a PROFILINE szilikonmentes polírozószereit használva.
  2. Ezután törölje át SONAX PROFILINE Prepare és ultra finom mikroszálas kendővel.
  3. A bevonat felviteléhez adagoljon néhány cseppet a CC One-ból egy felhordó pad világos oldalára, és vékonyan, keresztbe-kasul vigye fel a festékre. A kezelendő területnek körülbelül fél négyzetméteresnek (1/4 motorháztető) kell lennie.
  4. Rövid, kb. 3-5 perces reakcióidő után törölje le a felesleges terméket csíkmentesen egy új, ultrafinom mikroszálas kendővel. Kezelje így az egész járművet, majd hagyja a bevonatot legalább 4 órán keresztül kikeményedni. Ez idő alatt a járművet tiszta és száraz környezetben kell tartani, és a felületeket nem szabad megérinteni. Ha az applikátor a CC One felvitele közben kezd megkeményedni, használjon új betétet.
  5. A kanna tartalma két teljes járműre elegendő.

Videó