AUTÓABLAKOK TISZTÍTÁSA
CSÍKMENTESEN

Autóablakok tisztítása csíkmentesen

A piszkos autóablakok jelentős biztonsági kockázatot jelentenek a közúti forgalomban. A por és a szennyeződés az ablakokra tapad, és akadályozza a látási viszonyokat. Ezért fontos, hogy az ablaktörlő rendszer mindig használatra kész legyen, és hogy az autó összes üvegfelületét rendszeresen tisztítsák. Megmutatjuk, hogyan tisztítsa csíkmentesen az autóüvegeket, és hogyan tartsa azokat tartósan karban – a megfelelő ismeretekkel és a megfelelő termékekkel ez gyorsan és egyszerűen megy.
Tudja meg most, hogyan töltse helyesen az ablaktisztítót az ablaktörlő víztartályába, és hogyan ápolja optimálisan autója szélvédőmosó rendszerét.
„Veszélyt jelent, ha az ablaktörlők zsírréteget képeznek a szélvédőn. Ez súlyosan ronthatja a látási viszonyokat, és néhány másodpercig „vakrepülést” okozhat. Három másodperc alatt vakon repülve több mint 100 métert tesz meg egy autó az autópályán! Ezért olyan fontos, hogy a szélvédőt csíkok nélkül, néhány törléssel tisztítsa meg. Ezért azt javaslom, hogy saját biztonsága érdekében mindig jó minőségű szélvédőtisztítót használjon.”

Nicole Hell - Nemzetközi termékmenedzser

Egyedi illatok az útra - A SONAX autóápolási termékek illatvilágai

A SONAX számos különböző illatanyagot kínál Önnek, különösen a szélvédőtisztító termékeknél. A friss és gyümölcsös illatok nyáron és télen is elkísérik Önt autóútja során.

Fedezze fel a következő illatvilágokat, és találja meg a kedvencét:

Nyáron: Havanna Love, Zöld citrom, Ocean-fresh, Citrom-fresh, Almsommer, Citrus, Pink Flamingo.

Télen: Citrus, Jeges-friss, Svájci fenyő, Télibika

Kedvenceink a megbízható autószélvédő-tisztításhoz

Tesztelt, díjnyertes szélvédőtisztítóink

A SONAX tisztítószereket rendszeresen tesztelik különböző szakosodott szerkesztőségek. Fedezze fel győzteseinket: