NYARALÁS ÉRZETE AZ AUTÓBAN

NYARALÁS ÉRZETE AZ AUTÓBAN

Karib-tengeri hangulat. Gyümölcsös. Ellenállhatatlan.

Az új Havana Love illatvilággal ünnepi hangulatba hozunk. A gyümölcsös jegyekkel rendelkező nyári illat számos termékben megtalálható, és a karibi életstílust közvetlenül az Ön autójába hozza. Akár vezet, akár az autója belsejét tisztítja, vagy akár autót mos – a Havana Love elkíséri. Induljon el egy karibi illatútra, és hagyja maga mögött a szürke hétköznapokat. Itt mindent megtudhat az új Havana Love illatvilágról.

Szélvédőtisztító - Egy kis karibi hangulat útközben!

Töltsd meg egyszer, és mindig legyen nálad. A gyümölcsös illatú szélvédőtisztítók nem hagyják cserben az úton. Másodpercek alatt eltávolítják a szennyeződéseket a szélvédőről, és biztosítják a tiszta kilátást csíkok és foltok nélkül. Ugyanakkor az autó belsejét könnyű karibi és ünnepi illat tölti meg.

Tiszta és gyümölcsös - új illat az autóban

Hozza a nyarat és a gyümölcsös, jó hangulatot autójába. A Havana Love belsőépítészeti termékekkel a Karib-tenger sosincs messze. Tisztítsa meg légkondicionálóját fenntartható módon, és biztosítsa a hosszan tartó frissességet a vezetés során. A pilótafülke ápoló termék Matte Effect megtisztítja az autó összes műanyag alkatrészét, ápolja és megőrzi a pilótafülke matt megjelenését, és kellemes illatot hagy maga után.

Tiszta autóval egész nyáron át

Az autósamponnal az autómosás gyors és alapos. Karibi gyümölcsös illatba burkolózva könnyedén lemoshatja saját autóját, és kíméletesen megtisztíthatja a fényezést a szennyeződésektől.

Fedezzen fel több illatot

További termékek felfedezése