BELSŐ TISZTÍTÁS
7 LÉPÉS A BELSŐ
SZÉPSÉGHEZ

Belső tisztítás: 7 lépés a belső szépséghez

A jármű belső terének szakszerű előkészítése elengedhetetlen lépés a tökéletes részletgazdag eredmény eléréséhez. Az előkészítés és a megfelelő munkaterület kialakítása alapvető fontosságú ebben a folyamatban. Kiemelten fontos a megfelelő megvilágítás biztosítása, mely lehetővé teszi a belső tér legrejtettebb zugainak is alapos ellenőrzését a szennyeződések és folttól való mentesség eléréséhez.

Ebben a cikkben részletes útmutatót nyújtunk a helyszín, a szükséges termékek és eszközök kiválasztásához, valamint bemutatjuk azokat a lépéseket, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy a különféle felületek – mint például műanyag, zongoralakk, bőr és kárpit – újkoruk frissességét és szépségét tükrözzék vissza.

Az optimális munkakörnyezet

A belső takarítás megkezdéséhez szükséges felszerelés:
Elektromos áram | Vízcsatlakozás | Jó világítás | Sűrített levegő csatlakozás (ajánlott: 4,5-6 bar)

Az Ön munkakörnyezete:
Ahhoz, hogy az autó minden oldalról kényelmesen elérhető legyen, legalább 7 x 4 méteres terület szükséges, de a 9 x 5 méteres méret az ideális.

A megfelelő megvilágítás:
A fényerő és a színhőmérséklet döntő szerepet játszik. Győződjön meg róla, hogy a sötét területeket, különösen a belső térben, megfelelően meg tudja világítani. Több mint 5000 lument ajánlunk. Ugyanakkor a színhőmérsékletnek is megfelelőnek kell lennie a tökéletes eredmény eléréséhez. Itt a 6500 K az ideális szabvány.

A munka megkönnyítése:
Ipari porszívó (nedves és száraz) | A tisztításhoz szükséges termékek | Tisztítókefe | Mikroszálas kendő

7 lépés a belső szépséghez

1. lépés: Tetőkárpit tisztítása

Mielőtt elkezdené, győződjön meg róla, hogy alaposan kiporszívózta az autót, és eltávolította a mozgatható alkatrészeket, például a padlószőnyegeket. Professzionális tartozékok: SONAX Szórófejes Flakon Vegyszerekhez, 1L

2. lépés: Műszerfal tisztítása

Kérjük, vegye figyelembe! Az érzékeny felületek, például a navigációs kijelzők vagy a sebességmérő burkolatai esetében feltétlenül be kell tartani a gyártó ápolási utasításait. A PROFILINE Belső Műanyagtisztító különösen alkalmas a nyomtatott kapcsolók és egyéb érzékeny felületek kezelésére.

3. lépés: Ülések és szőnyegek tisztítása

Professzionális tartozékok: Vödör, textil & bőr kefe, kárpittisztító kefe.

4. lépés: Bőrfelületek tisztítása

Kérjük, vegye figyelembe! A bőr és alcantara kombinációk esetében az alcantara felületet kezelje úgy, mintha szövet lenne.

5. lépés: Műanyag felületek ápolása

Kérjük, vegye figyelembe! Manapság sok járműben található matt felületű műanyag elem. Ezek tisztításához, a kívánt matt hatás eléréséhez és megtartásához javasoljuk az XTREME Matt Hatású Műszerfalápoló használatát.

6. lépés: Az ablakok és tükrök tisztítása

Professzionális termékek: Sprayboy, rovarszivacs

7. lépés: Belső tér felfrissítése

Profi tipp: Régóta dohányzók autójában, vagy más makacs szagok esetében alkalmazzon ózonkezelést.

Merüljön el még mélyebben a SONAX részletgazdag világában

Polírozás

A következő oldalon megmutatjuk, hogy melyik géphez melyik betét a legmegfelelőbb, és miben különböznek a termékeink egymástól.
Ezen az oldalon megmutatjuk, milyen termékekre és eszközökre van szüksége, valamint milyen lépéseket kell követnie ahhoz, hogy járműve külseje úgy ragyogjon mintha új lenne.

Tömítőanyagok

Mi a különbség a viaszos, a polimer és a kerámia tömítőanyagok között? Segítünk választani, hogy mi Önnek a legmegfelelőbb.