BELSŐ TISZTÍTÁS
7 LÉPÉS A BELSŐ
SZÉPSÉGHEZ

Belső tisztítás: 7 lépés a belső szépséghez

A jármű belső terének szakszerű előkészítése során a tökéletes részletgazdagítási eredmény alapfeltétele az előkészítés és az ideális munkahely. Különösen fontos a megfelelő megvilágítás, hogy a belső tér legsötétebb zugai is ellenőrizhetők legyenek a szennyeződések és szennyeződések szempontjából. Ezen az oldalon megmutatjuk, hogy mit kell figyelembe vennie a helyszín kiválasztásakor, milyen termékekre és eszközökre van szüksége a tisztításhoz, és milyen lépések szükségesek ahhoz, hogy az olyan felületek, mint a műanyag, a zongoralakk, a bőr és a kárpitok olyanok legyenek, mint új korukban. Hagyja, hogy autója belseje újjá ragyogjon!

Az optimális munkakörnyezet

A professzionális belsőépítészeti takarítás megkezdéséhez szükséges felszerelés:

Elektromos áram | Vízcsatlakozás | Jó világítás | Sűrített levegő csatlakozás (ajánlott: 4,5-6 bar)

Az Ön munkakörnyezete: Ahhoz, hogy az autó minden oldalról elérhető legyen, legalább 7 x 4 méteres, de a 9 x 5 méteres méret az ideális.

A megfelelő megvilágítás: A fényerő és a színhőmérséklet döntő szerepet játszik. Győződjön meg róla, hogy a sötét területeket, különösen a belső térben, megfelelően meg tudja világítani. Több mint 5000 lm-t ajánlunk. Ugyanakkor a színhőmérsékletnek is megfelelőnek kell lennie a tökéletes eredmény eléréséhez. Itt a 6500 K az ideális szabvány.

A munka megkönnyítése: Ipari porszívó (nedves és száraz) | A tisztításhoz szükséges termékek | Tisztítókefe | Mikroszálas kendő | Mikroszálas kendő

7 lépés a belső szépséghez

1. lépés: Tisztítsa meg a tetőkárpitot

Mielőtt elkezdené, győződjön meg róla, hogy alaposan kiporszívózta az autót, és eltávolította a laza alkatrészeket, például a padlószőnyegeket. Professzionális tartozékok: Nyomásszivattyús permetező savas/lúgos termékekhez

2. lépés: Tisztítsa meg a műszerfalat

Kérjük, vegye figyelembe! Az érzékeny felületek, például a navigációs kijelzők vagy a sebességmérő burkolatai esetében feltétlenül be kell tartani a gyártó ápolási utasításait. A PROFILINE Sensitive Surface Detailer különösen alkalmas a nyomtatott kapcsolók és a pilótafülke kezelésére.

3. lépés: Ülések és szőnyegek tisztítása

Kérjük, vegye figyelembe! Javasoljuk, hogy a makacs foltokat előzetesen kezelje a PROFILINE Prepare termékkel.
Professzionális tartozékok: Vödör, Textil + bőr kefe, intenzív tisztítókefe

4. lépés: Bőrtisztítás

Kérjük, vegye figyelembe! A bőr és alcantara kombinációk esetében az alcantara felületet úgy kezelik, mint egy szövetfelületet.

5. lépés: Műanyagápolás

Kérjük, vegye figyelembe! Manapság sok járművet matt és finoman strukturált műanyag felületekkel szerelnek fel. Ezek tisztításához és a kívánt matt hatás eléréséhez javasoljuk a PROFILINE Sensitive Surface Detailer használatát.

6. lépés: Az ablakok és tükrök tisztítása

Professzionális termékek: Sprayboy, rovarszivacs

7. lépés: Belső felfrissítés

Profi tipp: Régóta dohányzók vagy más makacs szagok esetén alkalmazzon ózonkezelést.

Merüljön el még mélyebben a SONAX részletgazdag világában

belső tisztítás; autó tisztítás; autóápolás, Belső tisztítás

Festék előkészítés

A következő oldalon megmutatjuk, hogy melyik géphez melyik betét a legmegfelelőbb, és miben különböznek a termékek.
A jármű külső felületének átfogó tisztítása ideális alapot jelent a festék előkészítéséhez. Itt megtudhatja, hogy mely területeken kell egymás után dolgoznia.
belső tisztítás; autó tisztítás; autóápolás, Belső tisztítás

Tömítőanyagok

A nagy tömítőanyag-összehasonlítás részletes áttekintést nyújt arról, hogy melyik tömítőanyag milyen célra alkalmas.