Multiclean Tehergépkocsi & Busz Tisztítószer, 25l

pa_mennyiseg: 141
SKU: 629705

Kifejezetten a haszongépjárművek és lakóautók mosására optimalizált, többfunkciós, habcsökkentett teljesítményű tisztítószer. Kézzel alacsony nyomású módszerrel és gépi úton, autómosóval egyaránt alkalmazható. Hideg és meleg vízben egyaránt működik, a vízkőblokkolónak köszönhetően ideális HD gépekben való használatra is. Kiváló oldóerő a statikusan megtapadt szennyeződések ellen. Maximális tisztítóerő a rovarok, az olajszennyeződések és az úti szennyeződések ellen. Nagyon gazdaságos a használata a nagyon magas termékkoncentráció miatt. Csökkentett habképződési viselkedés a nagyobb hatékonyság érdekében a víz újrahasznosító rendszerekkel történő tisztítás során. Kellemes friss illattal. NTA- és foszfátmentes. Optimálisan biológiailag lebomló, gyorsan elváló és elválasztóbarát.

Termékhasználat

  1. Kézi tisztítás esetén a szennyeződés mértékétől függően legalább 1:10 arányban hígítva, alacsony nyomású módszerrel kell alkalmazni.
  2. Ezután alaposan öblítse le vagy mossa le a járművet.
  3. Mechanikus használat esetén hígítatlanul alkalmazza samponként az adagolószivattyún keresztül, és a szokásos mosási eljárás szerint öblítse le.

Videó

Kapcsolódó termékek