XTREME Polish & Wax 2 Hybrid Polírozó és Viasz, 250ml

pa_mennyiseg: 86
SKU: 207100

Kíméletes polírozószer közepes polírozó hatással újszerű, enyhén igénybevett és rendszeresen karbantartott fényezéshez. Eltávolítja a finom karcolásokat (pl. mosókefe nyomokat) és a matt fényű fátyolfelhőt. A tükörsima mélyfényt, az intenzív színfrissítést és a hosszan tartó hatást biztosító tartós tömítést a rendkívül finom polírozó részecskék és az innovatív Hybrid NetProtection technológia optimális összehangolása hozza létre. A Hybrid NPT-ben speciális szervetlen és szerves komponensek kombinációja stabil, időjárásálló hálózatot alkot. A felület finom simaságával, ragyogó mélyfényével és figyelemre méltó vízlepergető hatásával nyűgöz le.

Termékhasználat

  1. Mossa és öblítse le a járművet autómosóban vagy kézzel.
  2. A műanyag és gumi alkatrészeket kívülről SONAX XTREME műanyag géllel előkezelje. Így elkerülhetők a fehér foltok, amelyeket a lakkmaradványok okozhatnak.
  3. Használat előtt rázza fel az üveget.
  4. Vigye fel a lakkot a SONAX szivaccsal a száraz festékre, egyenletesen oszlassa el, és közepes nyomással azonnal polírozza ki. Mindig egy alkalmazásban kezelje az egymással összekapcsolt részeket (pl. motorháztető, tető).
  5. Hagyja rövid ideig száradni, majd a SONAX mikroszálas kendővel kívülről távolítsa el a lakkmaradványokat.

Videó