PROFILINE Perfect Finish, 5l

pa_mennyiseg: 80
SKU: 224500

Kifejezetten a helyileg kicsiszolt festékkárosodások, például porzárványok vagy futófelületek 1 lépésben történő polírozására kifejlesztett termék. A speciális nano-csiszolóanyagok lehetővé teszik a jó karceltávolítást optimális fényességgel anélkül, hogy hologramok vagy csiszolási nyomok keletkeznének a lakkon. Eltávolítja a csiszolást P2000-es szemcseméretig. Szilikonmentes. Alternatívaként excentrikusan is használható, ha csak befejezésre van szükség.

Leírás

Kérjük, vegye figyelembe: Ne melegítse túl a polírozási területet. Rendszeresen tisztítsa a polírozóbetéteket, és soha ne használjon különböző polírozószereket egy betéten. Védje a fagytól. Gyermekek elől elzárva tartandó. Biztonsági adatlap kérésre rendelkezésre áll.

Termékhasználat

  1. Ha szükséges, csiszolja le a lakkot P2000-es (vagy finomabb) szemcseméretű papírral, vagy polírozza elő SONAX Cutmax-szal.
  2. Használjon sebességvezérelt rotációs polírozógépet SONAX Foam Pad medium vagy Foam Pad soft használatával.
  3. A párnát mindig fektesse laposan.
  4. A gépek közepes vagy enyhe nyomással működtethetők.
  5. Soha ne fényezze teljesen szárazon.
  6. Egyetlen hosszú polírozási menet helyett végezzen több egyes polírozási lépést kis mennyiségű polírozószer hozzáadásával.
  7. Törölje le a polírozási maradványokat SONAX mikroszálas kendővel ultra finom, enyhe nyomással.
  8. A polírozás eredményét mindig ellenőrizze a SONAX PROFILINE Prepare termékkel való áttörléssel egy SONAX mikroszálas ultrafinomságú kendőn, majd hologramlámpával történő fényesítéssel.
  9. Alternatívaként excentrikusan is alkalmazható, ha csak befejezésre van szükség.

Videó

Kapcsolódó termékek