PROFILINE Klímatisztító, 400ml

pa_mennyiseg: 68
SKU: 324300

A légkondicionáló rendszerek professzionális tisztításához. Professzionális termék többszöri használatra permetezőszondával. Tisztítja a légkondicionálót, és így megszünteti a kellemetlen szagokat. Rendkívül hatékony, mivel közvetlenül az elpárologtatót kezeli. Szimbionta összetevőkkel, biocid-mentesen.

Termékhasználat

  1. Jusson hozzá, és vegye ki az utastéri szűrőt: A légkondicionáló rendszer tisztítását mindig az utastéri szűrő cseréjével együtt kell elvégezni. Ehhez a szűrőhöz való hozzáférést fel kell fedni. A szűrő vagy az utastérben a műszerfal alatt, vagy a motortér felső részén található. Az általában az utastéri légszűrőhöz mellékelt beszerelési útmutatóban le van írva, hogyan lehet hozzáférni a szűrőhöz. Az alábbiakban azt az esetet ismertetjük, amikor a szűrő a kesztyűtartó alatt található.
  2. Az elpárologtató eléréséhez az utastéri levegőszűrőt el kell távolítani. Ehhez először távolítsa el a szűrőház fedelét, majd vegye ki a szűrőt. Figyelje a légáramlás irányát! Akkor tudja, hol található a légkondicionáló párologtatója. A piszkos oldal mindig kívül van! A párologtató tehát a tiszta oldal irányába van.
  3. Helyezze be a szondát: Helyezze a szondát az elpárologtató irányába, majd helyezze a permeteződobozra.
  4. Végezze el a takarítást: Permetezze a PROFILINE légkondicionáló tisztítót folyamatosan kb. 20-30 másodpercig. Óvatosan mozgassa a szondát előre-hátra, hogy az elpárologtatót a lehető legnagyobb területen kezelje a tisztítószerrel. Várjon néhány percet, majd ismételje meg az alkalmazást. A végén húzza vissza teljesen a szondát. A jármű alatti klímaberendezés vízelvezető nyílásából felesleges termék csöpöghet ki.
  5. Újbóli összeszerelés: Szükség esetén cserélje ki és szerelje vissza az utastéri levegőszűrőt. Szerelje fel a borításokat. A jármű azonnal rendeltetésszerűen használható.
  6. Éves alkalmazása ajánlott.

Videó