PROFILINE Fényszóró-felújító készlet, 1db

pa_mennyiseg: 71
SKU: 405741

Készlet az idő múlásával megsárgult és mattá vált műanyag fényszórófedelek szakszerű felújításához. Az alkalmazás visszaadja a fényszórók eredeti tisztaságát, és jelentősen jobb fénykibocsátást, ezáltal pedig nagyobb vezetési biztonságot biztosít. Kb. 20 alkalmazáshoz elegendő. Tartalmaz: 1 x 250 ml PROFILINE fényszóró polírozó, 1 x 75 ml PROFILINE fényszóró védő, 1 x mikroszálas kendő ultra finom, 1 x báránybőr párna, 1 x 15 polírozó gyapjú kendő, 1 x P-Ball, 1 x csiszoló pad P1000, 1 x csiszoló pad P2000.

Leírás

FIGYELEM: Az erősen lúgos előtisztítószerek, pl. az autómosókban, megtámadhatják a védőréteget. Ezért rendszeresen figyelje meg a fényszóró gyöngyözési viselkedését, mivel ez információt nyújt a védőfólia működőképességéről. Szükség esetén tömítse újra.

Termékhasználat

  1. Választható (csiszolás): Ha a fényszórók súlyosan sérültek, akkor előzetesen le lehet csiszolni őket. Ehhez csatlakoztassa a P1000 csiszolópadot a SONAX P-Ballhoz, és csiszolja a fényszórót nedvesen.
  2. Ezután finomítsa a csiszolási mintát a P2000 csiszolópaddal, és törölje le egy ronggyal.
  3. Tegye a SONAX PROFILINE fényszóró bevonatot egy tiszta SONAX fényezővászonra, és vékony rétegben vigye fel a fényszóróra.
  4. Ezután polírozza ki egy SONAX mikroszálas kendővel ultra finomra.
  5. Ezután hagyjon kb. 4 óra száradási időt, amely alatt a jármű nem lehet nedves.
  6. Egy hétig ne mossa a járművet.

Videó