Karceltávolító készlet, 1db

pa_mennyiseg: 71
SKU: 305841

Készlet a helyi karcolások, karcolások vagy festéknyomok olcsó kézi eltávolítására a tiszta lakkról. Még a mély karcolások is néhány lépésben eltávolíthatók, feltéve, hogy nem terjednek át az alapozórétegre vagy az alapozóra. Minden színes és fémes, valamint karcálló festékhez. TARTALOM: 25 ml Polish 1, 25 ml Finish 2, 4 csiszolólap, 2 polírozóvászon és 1 polírozó bélyegző.

Termékhasználat

  1. A kezelést megelőzően mossa le a kezelendő felületet fényes samponnal.
  2. Csiszolás: A karcolás mélységétől függően csiszolásra lehet szükség. Ehhez a mellékelt csiszolópárna egyikét dugja a polírozóbetét alá, nedvesítse meg a lakkot vízzel, és csiszolja körkörösen a karcoláson, enyhe nyomással. Ne csiszoljuk végig az alapozóig, és ne kantsunk! Ezután a mellékelt polírozóvászonnal törölje le a csiszolási maradványokat. Egy matt terület marad. FIGYELEM: Csiszolás csak mély karcolások esetén szükséges. Sok karcolás és horzsolás e lépés nélkül is javítható.
  3. ELŐFÉNYESÍTÉS: Vigye fel az 1-es polírozót a karcos vagy már lecsiszolt területre. Csomagolja be a polírozóbetétet egy tiszta polírozóvászonnal. Ezután nagy nyomással polírozza a karcos területet, amíg a karcolások vagy a csiszolás nyomai már nem látszanak. A karcolások sűrűségétől és mélységétől függően ez több percig is eltarthat. Ha a polírozási terület túlságosan kiszárad, alkalmazza újra a Polish 1 polírozószert. Ezután törölje le a polírozási maradványokat polírozóvászonnal.
  4. FINISH: Vigye fel a Finish 2-t az előfényezett területre. Tekerjen egy új, tiszta polírozóvászon foltot (az előzőekben leírtak szerint) a polírozópárna köré, és dörzsölje közepes nyomással, amíg el nem éri a kívánt felületi fényességet. Végül törölje le az esetleges maradványokat a polírozóvászonnal.