Fényszóró Felújító Készlet, 89ml

pa_mennyiseg: 126
SKU: 405941

Készlet a koruk miatt megsárgult és mattá vált műanyag fényszórófedelek költséghatékony kézi kezelésére. 2 egyszerű lépésben eltávolítja a sárgulást, a mattodást és a finom karcolásokat, mielőtt a kezelt felületeket tartósan lezárja és megvédi az újbóli kifakulástól. Az alkalmazás visszaadja a fényszórók eredeti tisztaságát. A fényszórók szebb megjelenése és az egész jármű értékének növekedése mellett a jobb fénykibocsátás a jobb látás és a jobb láthatóság révén nagyobb vezetési biztonságot is biztosít. 2 alkalmazáshoz, egyenként 2 fényszóróhoz. Tartalom: 75 ml SONAX fényszóró polírozó, 2 x 5 ml SONAX fényszóró tömítőanyag, 2 polírozó szivacs, 1 csiszolóbetét tartó, 8 db P3000 csiszolóbetét, 8 db P5000 csiszolóbetét, 6 db polírozó gyapjú.

Termékhasználat

 1. SIMÍTÁS SZAKASZ:
 2. A kezelést megelőzően mossa le a kezelendő felületeket SONAX Gloss Shampoo samponnal.
 3. Ezután maszkolja le a motorháztető, a szárnyak, a hűtőrács és a lökhárító széleit.
 4. Ragassza a kissé durvább P3000 csiszolólapokat (színtelen ragasztó hátoldal) a mellékelt szürke csiszolólap-tartóra, nedvesítse meg vízzel, és enyhe nyomással csiszolja a fényszórókat, amíg egyenletes, enyhén matt felületet nem kap.
 5. Folyamatosan nedvesítse a felületet vízzel.
 6. Ezután távolítsa el a csiszolási maradékot a mellékelt polírozóvásznak egyikével.
 7. Ezután ismételje meg az eljárást a P5000 ultrafinom csiszolólemezzel (piros ragasztóoldal).
 8. POLÍROZÁS SZAKASZ:
 9. Vigyen fel SONAX fényszórófényezőt a mellékelt fényezőszivacs fehér oldalára, és közepes nyomással polírozza a fényszóró felületét, amíg el nem távolítja a mattságot.
 10. Ha szükséges, folyamatosan adagolja a lakkot.
 11. A polírozás ellenőrzéséhez és a polírozás végén törölje le a polírozási maradékot egy polírozóvászonnal.
 12. TÖMÍTÉS SZAKASZ:
 13. Tépjen fel egy zacskó fényszórótömítő anyagot, és öntse a folyadékot egy fényezővászonra.
 14. A már kisimított és polírozott felületeket dörzsölje át a nedves ruhával, majd rövid pihentetés után tiszta és száraz polírozóvászonnal törölje le.
 15. Egy zacskó elegendő 2 fényszóróhoz.

Videó