MÁRKA A SIKERES
ÜZLETHEZ

Válassza a SONAX-ot, és élvezze a többszörösen díjnyertes márkánk előnyeit. A vásárlók körében kialakított kiváló imázs mellett különösen meggyőző a speciálisan kifejlesztett, színesen strukturált rendelési rendszerrel rendelkező üzletkoncepciónk. Ez hosszú távon növelni fogja az eladásait. Emellett nagy teljesítményű termékeink világos színstruktúrája ideális tájékozódási segédeszköz a végfelhasználó számára, és így fokozott figyelmet biztosít.

Az eredmény: könnyebb vásárlási döntések és gyorsabb átfutási idő!
Átfogó termékválaszték
Legyen szó kezdő járműápolóról vagy profi járműértékesítőről, kézművesről, ipari szakemberről, gazdálkodóról, fuvarozóról vagy autóbuszos cégről – kiváló minőségű termékeink minden célcsoport számára megfelelőt kínálnak.

Értékesítési promóció és marketing

Testreszabott termékbemutató
Számos vonzó, értékesítés-orientált polc- és másodlagos elhelyezést kínálunk Önnek. A világos és tematikus felépítéssel támogatjuk a végfelhasználót a vásárlási döntés meghozatalában, és így hozzájárulunk az Ön eladásainak növeléséhez.
Reklám- és kommunikációs intézkedések
Kereskedelmi partnerként informatív, promóciós katalógusokkal és információs brosúrákkal támogatjuk Önt. Emellett természetesen Ön is részesülhet az elkötelezett szponzorálásunkból és a kapcsolódó márkanagykövetekből. Az olyan iparági óriások, mint a JP Performance és a Daniel Abt kiemelik a márka prémium jellegét, és biztosítják az ismertség folyamatos növekedését.