A kerékpár tökéletes ápolása és karbantartása

Legyen szó munkáról, szabadidőről vagy sportról – a kerékpározás egészséges és szórakoztató. De mennyire egyszerű az Ön számára a gondozása? Tényleg olyan gyakran tisztítja a kerékpárját, mint ahogyan azt gondolja, hogy kellene? A következőkben megmutatjuk, hogyan ápolhatja és karbantarthatja kerékpárját gyorsan és egyszerűen a megfelelő eszközökkel, és hogyan érhet el tartós, értékmegőrző eredményeket.

Tiszta és jól karbantartott mindenütt

6 lépés a jól karbantartott kerékpárhoz

Élvezze sokáig a kerékpárját

Prémium karbantartás 4 lépésben
„Az autóápolás területén szerzett sokéves tapasztalatunk lehetővé tette számunkra, hogy összehangolt és átfogó termékkínálatot dolgozzunk ki a kerékpárok számára. A hangsúlyt a maximális tisztítóerő és ápolóhatás elérésére helyeztük, anélkül, hogy az anyagkompatibilitás terén kompromisszumot kötöttünk volna.”

Tobias - a SONAX alkalmazástechnikai vezetője

GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések

Igen, mindkét termék anyagbarát összetétele alkalmas ilyen típusú felületre is.
Kérjük, gondoskodjon a vízgazdálkodási törvény (WHG) és az önkormányzat vagy a város által hozott előírások betartásáról. Ezért kérjük, hogy minden esetben előzetesen vegye fel a kapcsolatot az adott település illetékes hatóságával.
A mosóaktív összetevők (felületaktív anyagok) teljesen biológiailag lebomlanak.
Das BIKE Pflegeöl ist zur Wartung beweglicher Teile wie z.B. Schaltung, Umwerfer, Federgabel und Bowdenzügen geeignet. Das BIKE Kettenpflegeöl wurde hingegen speziell zur Kettenschmierung entwickelt.
Az e-kerékpár láncok nagyobb igénybevételnek vannak kitéve. A súrlódási kopás nagyobb, mint a hagyományos kerékpárok láncainál, ezért a spray-nek lényegesen nagyobb tapadási hatást kell biztosítania.

GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések

WIP